Multicam Apex3R CNC router

Markkinoiden tehokkain sekä monipuolisin CNC-jyrsin ja tasoleikkuri

Laadukkaan suunnittelun ja kestävän teräsrungon ansiosta, Apex3R on riskitön investointi, joka tarjoaa ennennäkemätöntä nopeutta ja tarkkuutta sarjassaan. Monipuoliset vaihtoehdot materiaalien ja työkalujen puolesta tarjoaa sinulle laajat mahdollisuudet kasvattaa yrityksesi tuottavuutta, riippumatta lähtökohdista.

Uuden sukupolven CNC jyrsin

Uuden sukupolven CNC jyrsin asettaa uusia standardeja tasojyrsinnälle. Suunniteltu laajaan käyttötarkoitukseen Apex3R on täydellinen vaihtoehto yrityksille jotka arvostavat korkeaa laatua, automaatiota ja suorituskykyä.

Hyödynnä laitteen potentiaali

Hyödynnä laitteen potentiaali mm. kyltti- ja opastevalmistuksessa, huonekalu- ja kalustesuunnittelussa, vene/ajoneuvosisustuksessa, sekä muovi- ja metalliteollisuudessa. Eikä tässä vielä kaikki mahdollisuudet.

Haluatko nähdä livenä?

Olemme rakentaneet Vantaalle ainutlaatuisen jälkikäsittelyn ja tuotantotulostuksen showroomin. Esillä ovat Multicam Apex 3R:n lisäksi Ricohin uusimmat tasotulostimet ja arkkipainokoneet.

Asiantuntijoidemme avulla saat hyvän käsityksen siitä, miten Multicam Apex 3R auttaa sinua tekemään parempaa liiketoimintaa.

Ota yhteys myyntiin!

Pohjoismaissa yli 600 asennusta!

Miksi Multicam?

Monipuoliset materiaalit ja työkalut

Perinteisten jyrsintyökalujen lisäksi Multicam tarjoaa laajan valikoiman vetäviä ja oskilloivia teriä omilla työkalupidikkeillään, joilla leikkaat kevyemmät materiaalit kuten esimerkiksi vaahtomuovit, vinyylit sekä erilaiset vaahtolevyt.

Nopeus ja tarkkuus

Multicamin helppokäyttöisellä EZ Control-käyttöliittymällä takaat nopeat ja helpot työkalun vaihdot sekä materiaalin asemoinnin ja paksuuden tunnistamisen, säästäen aikaa ja resursseja.

Automaatio

Automaattiset työkaluvaihdot vapauttavat tuotannon resurssejasi ja nostavat näin yrityksesi kannattavuutta. Apex3R mahdollistaa jopa 30:n eri työkalun valmiuden ja automatisoinnin.

Voima

Multicamin karamoottorit tarjoavat jopa 15kw työstötehoa jolloin paksummat- ja kovimmatkin materiaalit eivät ole este. Oli käyttötarkoituksesi mikä tahansa, Multicam tarjoaa ratkaisun.

Avoin rajapinta

Avoin rajapinta takaa toimivuuden juuri sinulle sopivan CAD/CAM-ohjelmiston kanssa, vieden vähemmän asennuksen ja käyttöönoton vaatimaa aikaa.

Laadukkaat komponentit

Jykevästi suunniteltu teräsrunko ja 25mm leveät hammastangot tuovat laitteelle jäykkyyttä, kantokykyä ja eliminoi työnteosta aiheutuvaa värinää tehokkaasti.

Digitaalinen rekisteröinti

Multivision-kameran avulla luet myös kameramerkit suurkuva- ja teippitulosteistasi ja leikkaat ne vaivatta muotoon.

Tehokas säädettävä imupöytä

Imuteho on säädettävissä pöydässä neljän venttiilin avulla, jolloin myös pienemmät ja hankalemmat työt pysyvät paikoillaan.

Multicam Apex3R

Tuotannon ja jälkikäsittelyn automatisointi napin painalluksen päässä. Katso video!

Materiaalit

Apex3R tarjoaa runsaat vaihtoehdot yrityksellesi laajentaa tuotantoa materiaalien kannalta.

Puu

Massiivipuu, MDF, vaneri, melamiini

Muovit

Polypropeeni, akryyli, PVC

Komposiittimateriaalit

Alucomp, Dibond, erilaiset vaahto- ja kennolevyt

Kevytmetallit

Esimerkiksi alumiini, messinki ja kupari.

Aaltopahvi ja kartonki

Tuotepakkaukset, myymäläständit ja hyllypuhujat jne.

Sisustus ja koriste-elementit

Toimisto-, liiketila-, messu- ja laivasisutus.